Lediga lägenheter

OBS! Pga tekniska problem med hemsidan raderar vi inte konton i kön, utan inaktiverar dem. Det betyder att du som står i kön har en stillastående köplats. Trots det blir din plats bättre och bättre, även om det inte syns på hemsidan. Vi jobbar på att utveckla en ny hemsida, men arbetet är avstannat pga Coronaläget. Vi tackar dig för ditt tålamod. //Tegnérgården OBS!

När det finns lediga rum på Tegnergården kommer dessa att annonseras här. Var därför aktiv i ditt köande och återkom hit mellan den 1:a och 15:e varje månad, då vi synliggör dessa rum här. Är du då intressserad av att flytta in - skicka ett intressemail till tegnergarden@immanuelskyrkan.se. På detta sätt kan vi få en överskådlig bild av vilka i kön som är intresserade och var någonstans du står i kön. DU BEHÖVER ENDAST SKICKA ETT MAIL även om det finns flera rum uppe på sidan. Skriv dock vilket av rummen du är mest intresserad av och ANGE DIN PLATS I KÖN. Om du inte anger köplats i intressemailet antar vi att du ligger sist i kön.

Efter den 15:e ser vi över intressemailen och hör av oss till den som köat längst. Denne blir då erbjuden ett boende på Tegnérgården. Hör du inte av oss betyder det att du inte fått rummet och ligger för långt bak i kön.

Du måste skicka ett mail även om du trycker på knappen "anmäl intresse"!

Skriv gärna kortfattat om ditt engagemang i Immanuelskyrkan eller annan församling i intressemailet. 

Tegnérgatan 40, F202

Ett rum på 20 kvm med egen dusch och toalett. Kök och tvättstuga delas med 11 andra på samma våning.

Hyra cirka 4501 kr/mån, 12 mån/år.

Tillträde: Juni 2024.

Västmannagatan 15, B105

Ett rum om 33 kvm med egen toalett och dusch. Kokvrå delas med en annan hyresgäst och är placerat mellan rummen.

Hyra: ca 5500 kr/mån. 

Tillträde: Juni 2024.